Menu

Tuinhuisjes

Tuinhuisjes zijn ideaal voor het opbergen van bijvoorbeeld uw tuinspullen en gereedschap. Ze geven de extra bergingsruimte waar veel mensen naar op zoek zijn. Bovendien bestaan tuinhuisjes in alle soorten, maten, materialen en kleuren. Hout- en Timmerwerk Wijchen maakt al jarenlang houten tuinhuisjes in de regio Nijmegen, waardoor wij inmiddels goed kunnen beoordelen wat voor tuinhuisje bij u past.

718ee549 5cf9 4dc6 9396 3dc51e7388db

Buitensauna

Een buitensauna geeft u het ultieme gevoel van luxe. U hoeft de deur niet uit, maar stapt gewoon uw achtertuin in en het ontspannen kan beginnen. Hout- en Timmerwerk Wijchen kan een buitensauna voor u op maat maken, we zijn hierin gespecialiseerd en hebben al heel wat buitensauna’s in de regio Nijmegen en omstreken vervaardigd. We maken de buitensauna met duurzaam, kwalitatief hoogwaardig materiaal. Zo kunt u lang van uw buitensauna genieten.

foto 3
Buitensauna

Poolhouse

Maar Hout- en Timmerwerk Wijchen doet nog veel meer dan tuinhuisjes maken. Heeft u altijd al eens willen zwemmen in uw eigen tuin? Samen met onze partner Pacific Wellness laten we de droom van een eigen zwembad graag in vervulling gaan. Pacific Wellness levert het zwembad en alles wat daarbij komt kijken. HTW maakt een bijbehorend poolhouse op maat. In dit poolhouse kunt u de zwembadapparatuur kwijt, het fungeert dus als technische ruimte. Het is zelfs mogelijk om hier uw eigen wellnesscenter in te laten maken. Een poolhouse kan van ieder gewenst materiaal worden gemaakt.

Tuinhuis op maat
718ee549 5cf9 4dc6 9396 3dc51e7388db

Uw eigen tuinhuis?

Kiest u voor een tuinhuis? Maak dan de bewuste keuze voor kwaliteit. Hout- en Timmerwerk Wijchen is gespecialiseerd in ambachtelijk timmerwerk en het maken van tuinhuisjes op maat. In overleg is bijna alles mogelijk.

Poolhouse