Menu

Wellness

Stomen, ontspannen en zwemmen: het kan allemaal in uw eigen tuin. Hout- en Timmerwerk Wijchen maakt buitensauna’s en infraroodcabines op maat. Samen met onze partner Pacific Wellness kunnen we uw tuin zelfs voorzien van een zwembad of hot tub.

banner img

Tuinhuis op maat

Iedere tuin is anders, daarom maakt Hout- en Timmerwerk Wijchen het liefst uw tuinhuis op maat. Graag bespreken wij eerst de wensen met u, zoals het formaat en het materiaal. De mogelijkheden van een tuinhuis op maat zijn namelijk heel divers. We leggen u graag uit waar u rekening mee kunt houden. Pas als we weten wat u precies wilt, kunnen we een ontwerp maken voor het tuinhuis op maat. Eén ding is zeker: een tuinhuis op maat is een aanwinst voor uw tuin.

20170222 111404
Tuinhuis op maat

Infraroodcabine

Om het wellnessgevoel compleet te maken, kunt u kiezen voor een infraroodcabine. Zo’n infraroodcabine is een goede keuze als u last heeft van uw spieren of gewrichten. De infraroodcabine is behaaglijk warm, maar het gaat hier vooral om de stralingswarmte. Het heeft dus een ander effect dan een sauna.

img 1681

Zwembad

Je ziet het steeds meer: een zwembad in de tuin. En dat is niet voor niets, want wat is er nu prettiger dan in uw eigen tuin baantjes te kunnen trekken? Hout- en Timmerwerk Wijchen werkt samen met Pacific Wellness en kan u hierdoor ook begeleiden in uw keuze voor een zwembad. Het zwembad kunt u uitzoeken bij Pacific Wellness. Hout- en Timmerwerk Wijchen maakt vervolgens een bijbehorend poolhouse op maat.